0
Product is toegevoegd aan uw winkelwagen

! LET OP. Deze functionaliteit is in ontwikkeling.
Wil je nu een demonstratie boeken? Neem dan contact op via deze link.

Demonstratie Studio

Bij Lobbes Pro Audio bieden wij jou de mogelijkheid om een of meerdere producten uit te testen in onze demonstratie studio. Wij hebben altijd 100+ artikelen testklaar staan. Door dat wij werken met Flock audio patch systemen kan elke wenselijke chain snel gerealiseerd en getest worden.

Welke producten zijn beschikbaar om te testen?

Niet al onze producten zijn beschikbaar voor testen. Dit geldt alleen voor de artikelen waarbij expliciet vermeld is dat ze beschikbaar zijn in de demonstratiestudio.

Kosten

De kosten voor het testen van producten zijn € 45,- ex p/u. Met een minimum afname van 2 uren. Dit is onder begeleiding en advies van een ervaren studio-technicus.

Mocht je over gaan tot koop wordt de helft van genoemd bedrag in mindering gebracht

Lees hier alle demonstratie studio voorwaarden.

Stuur ons een bericht om een test afspraak te maken

X

Vraag de offerte aan door op bekijk aanvraag te klikken of voeg meer producten toe aan uw aanvraag en klik op 'doorwinkelen'.

Bekijk offerteDoorwinkelen

Het product is toegevoegd aan uw korte verhuur aanvraag. Dit is uw prijs voor 1 week huur of de reeds gekozen periode. Wijzig de huurperiode door op 'bekijk aanvraag' te klikken. Of voeg meer producten toe aan uw aanvraag en klik op 'doorwinkelen'.

Bekijk aanvraagDoorwinkelen

Het product is toegevoegd aan jouw jaarhuur aanvraag. Wijzig de aanvangsdatum door op 'bekijk aanvraag' te klikken of voeg meer producten toe en klik op 'doorwinkelen'

Bekijk aanvraagDoorwinkelen